fredag 26 juli 2013

Ullas bod




Marknad i stan och vi gick och fikade på mysiga Norrigården. Där fanns också Ullas bod med hantverk. Gick och tittade och det fanns mycket fint. 



söndag 21 juli 2013

lördag 20 juli 2013

Mysteriestickningen fortsätter

 Del tre färdig. Nu väntar jag på att nästa nummer av Året Runt kommer ut med sista delen i mysteriestickningen.
Stickat färdigt alla tre delar som hittills kommit ut.

tisdag 16 juli 2013

Del två i Året Runts Mysteriestickning

Nu är jag på del två i mysteriestickningen. Prenumeranterna verkar ha fått tidningen idag så imorgon så får jag köpa del tre av fyra. Spännande att se vad jag då ska få göra. Har ju lite kvar än på del två så vet inte om jag hinner. Då måste jag sticka på bra ikväll. 



torsdag 11 juli 2013

20 mönsterrapporter

Mysteriestickningen fortsätter. Det har kommit ut ett nytt nummer av Året Runt men jag är på första delen än.
Jag har stickat 20 mönsterrapporter av 49, sedan får jag börja med del 2/4. 



fredag 5 juli 2013

Mysteriestickning

Året Runt har en mysteriestickning som börjar i veckans nr 28 som kom ut den 2 juli. I detta nummer har vi fått första delen. Då får man sticka efter det mönstret. Nästa tre veckor kommer fortsättningen och tillslut så vet man vad det blir. Ska bli kul att vara med dessa fyra veckor.

Jag tänkte börja lite smått ikväll.


Jag är på semester med familjen så jag stickar inte mycket just nu. Men jag har gjort en mönsterrapport. Jag fick repa upp många gånger och klia mig i huvudet innan jag fick till det. Det var svårt att lära sig att mönstret vartannat varv läses från vänster till höger. Men kul är det i alla fall! 




tisdag 2 juli 2013

Andra sockan

Nu har jag börjat med andra sockan. Men så kom Mysteriestickningen emellan, så nu koncentrerar jag mig på det. Sedan börjar jag om på mina projekt som ligger och väntar.